scouthänder 2016

Nu tar vi jullov och ses igen den 17e januari 2019!

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Här är höstens program i PDF format.

VAR REDO!

Jonatan, Johan, Tomas & Urban

DSC 0889 2

Nu tar vi jullov och ses igen den 17e januari 2019!

Mellan 7-9 år befinner sig de barn som kommer till våra spårarscout-kvällar. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

Här är höstens program i PDF format.

VAR REDO!

Kicki, Lars & Madicken