scouthänder 2016

Upptäckarscout vänder sig till barn i åldrarna 9-13 år. Vi brukar elda, slå knopar, bada, leka och åka på hajker och läger. Vi lär oss också hur man överlever i skog och mark. Var redo! Alltid redo!

Nu drar höstens scout igång med detta program. Alla gamla och nya scouter är välkomna.

VAR REDO!

Hannes, Jonatan, Johan & Urban

DSC 0889 2

För dig som är mellan 7-9 år är det spårarscout som gäller. Vi finns antingen i kyrkan eller ute i skogen men ibland kan man även hitta oss i badbassängen eller på ett studiebesök. I kyrkan har vi diverse aktiviteter, t ex teman, knopar mm. Vi har framförallt roligt tillsammans!

VAR REDO!

Charlotte, Kicki & Lars